ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочали масові ремонти двориків та внутрішньоквартальних доріг

|

У Львові розпочалася кампанія з ремонту доріг. Паралельно з роботами на центральних магістралях у кожному районі Львова розпочато роботи з капітального та поточного ремонту внутрішньоквартальних доріг, дворів, тротуарів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У Франківському районі виконано роботи з поточного ремонту доріг, ліквідації аварійної ямковості та ремонт складних ділянок на магістральних дорогах та вулично-дорожній мережі району площею – 8 500 м2 на загальну суму 2 млн. 720 тис. грн.

Протягом 2017 року на території району за рахунок коштів бюджету розвитку м. Львова заплановано провести капітальний ремонт доріг та тротуарів на 58-ми об’єктах на загальну суму – 27 млн. 754,1 тис. грн. Зокрема, роботи відбуватимуться на вул. Наукова, вул. Стрийська, вул. Пулюя, вул. Сахарова, вул. Рубчака.

Як повідомив голова Франківської РА Тарас Гнида, у районі проводяться роботи з облаштування двориків між будинками, які місто взяло на обслуговування від КЕВ. Зараз роботи тривають на вул. Стрийській, 60-76. Також роботи виконують на вул. Науковій, 19. Орієнтовна вартість облаштування одного дворика – 1,5 млн. грн.

Вже завершено роботи з облаштування дворика на вул. Стрийській, 78, вул. Володимира Великого, 97.

У Залізничному районі у 2017 році заплановано створення громадських просторів, двориків та площ. Ці роботи проводитимуться за адресами вул. Виговського, 41, вул. Головатого, 7а, вул. Д. Бортнянського, 44. Вартість робіт на цих об’єктах становитиме 535,75 тис. грн.

Також передбачено ремонт внутрішньоквартальних вулиць за адресами вул. Виговського, 31, 33, вул. Сластіона, 2, вул. Кульчицька, 1, вул. Комарова, 20, 22, 22а, Любінська, 89в, вул. С.Петлюри, 41, 43 та ін. Загалом 14 об’єктів. На ці роботи передбачено 14 млн. грн.

На сьогодні тривають ремонтні роботи по вул. Городоцькій.

У Личаківському районі планують ремонтні роботи у трьох двориках на вул. Шафарика 4, 6, 8а. Будуть проведені ремонтні роботи по облаштуванню пішохідних тротуарів, стоянки для автомобілів та облагородження дитячого та спортивного майданчика.

На ремонти двориків із міського бюджету виділено 1,5 млн. грн.

У Шевченківському районі заплановано роботи на семи дворах: вул. Золота, 36, вул. Творча, 16, вул. І. Миколайчука, 8 – Плугова, 7, вул. Базарна, 50, вул. Волинська, 21, вул. І. Миколайчука, 20, вул. Т. Шевченка, 340.

Загальна вартість ремонту становитиме 6 млн. 555 тис. грн. Зараз триває підготовка проектно-кошторисної документації на ремонт цих дворів. Також вже оголошено тендер на ремонт двору по вул. Творчій, 16.

У Галицькому районі завершують великий проект щодо облаштування громадського простору та парковки біля Львівського цирку з ремонтом вул. Замкненої. Також завершують роботи з благоустрою дворика на вул. Театральній. Тут коштом GIZ виконано мощення, Галицька районна адміністрація профінансувала роботи по каналізуванню.

У Сихівському районі вже облаштували дворик на пр. Червоної Калини, 98-100 та завершують облаштовувати дворик на вул. Драгана 8-10. Загалом на ці роботи передбачено понад 1 млн. грн.

Також цьогоріч завершать роботи з облаштування громадського простору на вул. Морозна – Зубрівська. Вартість цих робіт складає 1 млн. 450 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *