ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні оштрафували маму 3-річного хлопчика, який ходив вулицею босоніж і в піжамі

|

У Львові патрульні оштрафували маму хлопчика, який ходив вулицею босоніж і в піжамі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора увечері патрульних викликали на вулицю Героїв УПА де небайдужі громадяни виявили малолітнього хлопця. Патрульні приїхали за лічені хвилини і побачили 3-річного хлопця, який був одягнутий у піжаму та роззутий. Півтори години патрульні шукали рідних дитини, весь цей час він їздив в екіпажі.

«Хлопчик пам‘ятав лише, що мама працює у жовтому магазині і не міг чітко вказати напрямок де живе», – розповів патрульний.

Завдяки соціальним мережам, знайшлася колишня сусідка, яка дала номер мами. Мама була в шоці, коли почула, що трапилося. Вона одразу приїхала. Повідомила, що чоловік нещодавно помер і вона змушена багато працювати аби утримувати сім‘ю. Залишила дитину на родича у якого своїх двоє дітей. Саме він і не догледів дитину. Увесь цей час ніхто не знав, що малюк пішов з дому. Патрульні винесли постанову на 28-річну маму за невиконання своїх батьківських обов‘язків. Шановні батьки, подбайте про безпеку своїх дітей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *