ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали молодика, що викрадав номерні знаки з автівок

|

На Львівщині правоохоронці викрили викрадача автомобільних номерних знаків. Працівники Старосамбірського відділення поліції затримали зловмисника та перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Старосамбірське відділення поліції 25 квітня із заявою про крадіжку звернувся 40-річний мешканець міста Хирів. Чоловік розповів, що вночі з його автомобіля «Фольксваген Шаран», який він залишив біля будинку, було викрадено номерні знаки польської реєстрації.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 26-річний мешканець одного з сіл району. Речові докази (викрадені номерні знаки) правоохоронці у нього вилучили.

Також поліцейські встановили, що зловмисник причетний до скоєння ще двох подібних злочинів – у такий самий спосіб у Хирові він викрав номерні знаки з автомобілів «Альфа Ромео» та «Фольксваген».

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *