ОСТАННІ НОВИНИ

За скидання сміття посеред вулиці у Львові штраф заплатить водій сміттєвоза

|

Водій сміттєвоза, що скинув відходи на території пожежної частини на Шевченка, заплатить 1700 гривень штрафу. Про це сьогодні, 25 квітня, під час брифінгу повідомив начальник державної екологічної інспекції у Львівській області Микола Маланич, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, екоінспекція зафіксувала порушення, покарання за яке отримає водій, що кермував сміттєвозом.

«Орієнтовно  о 17 год. вечора активісти подзвонили нам на гарячу лінію і повідомили, що вони впіймали машину, яка скидає ТПВ  на території пожежної частини Львова на вулиці Шевченка. У свою чергу Держекоінспекція приїхала на місце, зафіксувала. Станом на сьогодні особа, яка скидала тверді побутові відходи, буде притягнута до адміністративної відповідальності за двома статтями: забруднення земель і поводження з відходами. Адміністративний штраф – 1700 гривень»,  – повідомив він.

Також Микола Маланич зазначив, щ це не перше порушення «Спецкомунтрансу», яке фіксує інспекція.

«Є порушення, які підтверджуються і особи притягуються до відповідальності», – зазначив він.

Також М. Маланич нагадав, що «Львівспецкомунтранс» без дозволів встановив пресувальну лінію на території колишнього заводу «Львівсільмаш».

Нагадаємо, що у мерії виправдовують недобросовісність комунального підприємства розповіддю про поломку, через яку сміття само вивалилось із сміттєвоза.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *