ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники готові до безвізового режиму

|

Прикордонники  Львівського прикордонного загону готові до оформлення  осіб і транспортних засобів з настанням безвізового режиму, адже вважають, що суттєвих змін в їх роботі не буде. Про це сьогодні, 25 квітня, на прес-конференції повідомив начальник Львівського прикордонного загону Сергій Мельник, передає кореспондент Львівського порталу.

«Що стосується українських пунктів пропуску, то я вважаю, що змін суттєвих не відбудеться. Ми не прогнозуємо дуже суттєве збільшення громадян, які хочуть відвідувати країни ЄС. Можливо деяке збільшення і відбудеться, але це є нами прогнозованим, бо починається літній туристичний сезон. Ми готові до оформлення  осіб і транспортних засобів з настанням безвізового режиму. Ще раз скажу, суттєвих змін не буде. Можливо будуть вживатись якісь заходи на суміжній території, проте зараз про це інформації не надходило», – сказав підполковник С. Мельник.

Також Сергій Мельник навів приклад, що у 2012 році на оформлення однієї людини прикордонник витрачав близько 2 хвилин. Всю роботу військовослужбовець виконував вручну. Зараз же на оформлення транспортного засобу з чотирма особами потрібно 30-35 секунд. Це стало можливим через нові прилади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *