ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік майже добу пролежав вдома з інсультом, благаючи про допомогу

|

У Львові чоловік майже добу пролежав у своєму помешканні зі інсультом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, учора, 23 квітня, близько 9. 00  год. на телефон гарячої лінії «102» зателефонували мешканці будинку на вулиці Ярослави Музики та повідомили, що з сусідньої квартири чути крик про допомогу. «Сусіди розповіли, що стогін та звук телефонного гудка чути ще з вчорашнього дня. Патрульні 2 батальйону УПП у м.Львові спільно з рятувальною службою та швидкою медичною допомогою прибули на місце. Двері квартири були зачинені, тому працівники служби з надзвичайних ситуацій вибили скло у вікні. Інспектор патрульної поліції Микола Кулеба піднявся драбиною на 3 поверх. На кухні лежав чоловік, якому було погано. Поруч був телефон зі знятою слухавкою з якого йшли гудки»,  – повідомили патрульні.

Патрульний закликав медиків і негайно відчинив двері. Медики встановили попередній діагноз – інсульт. Інспектори спільно з рятувальниками знесли чоловіка до автомобіля швидкої. Чоловіка госпіталізували у лікарню швидкою допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *