ОСТАННІ НОВИНИ

На Жовківщині виявили «нічийний» ліс, завалений відходами

|

Неподалік Жовківського костомельного заводу виявлено невелике стихійне сміттєзвалище, більшість відходів на якому  – сміття із автомобільної заправки. Про це повідомив депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський.

За його словами, неподалік Жовкви у лісі було виявлено купу несанкціонованого сміття, «Галсільліс» відповідальність із себе зняли.

«Сьогодні 24 квітня 2017 року,  мною –  головою комісії з питань сільського господарства екології та раціонального використання природніх ресурсів Муравським І.В. і завідуючим сектору ЖКГ Жовківської РДА Попруженком О.М ,було здійснено виїзд на територію Волі Висоцької сільської ради (Заруддя), це ліс перед Жовківським костомельним заводом). Перед поїздкою ми отримали листа від Жовківського дочірнього лісогосподарського лісового підприємства ЛГП “ГАЛСІЛЬЛІС” , що ліс їм не належить і сміття, яким забруднений ліс, також не їхнє», – зазначив І. Муравський.

«Пройшовши в глиб лісу ми натрапили на дві свіжих купи сміття із заправки WOG, поблизу Жовкви тільки одна –  в селі Сопошин. А також повалені сосни і пеньки, які недавно зрізали. А ще на наше здивування натрапили на збудовану землянку, яка акуратно накрита і хтось там напевно живе, бо туди веде стежина. Вирішуємо організувати толоки по прибиранню даної території, але оскільки площа дуже велика і місцями сильно забруднена, потрібна спецтехніка, якою можна все це прибрати. А правоохоронні органи і екоінспекцію прошу відреагувати на злочини», – повідомив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *