ОСТАННІ НОВИНИ

Дні енергії. Учнів однієї з львівських шкіл вчитимуть дбати про довкілля

|

У Львівській спеціалізованій школі «Надія» з поглибленим вивченням предметів еколого-правового профілю 27-28 квітня пройдуть Шкільні дні енергії, які є основним інформаційним заходом проекту «Школа Енергії 2.0». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

Метою Шкільних днів енергії є презентація результатів щоденного енергомоніторингу проекту в школі, поширення інформації серед інших шкіл свого міста, підняття рівня обізнаності школярів, передача знань щодо енергоспоживання і поширення набутого досвіду в місцевій громаді, а також зміцнення мереж і співпраці між школами, громадськістю та міськими радами.

Під час Шкільних днів енергії заплановані різноманітні заходи, презентації, виступи, інтерактивні ігри, екоквести, відкриті уроки, семінари, показові енергетичні аудити приміщень та безліч інших цікавинок, за допомогою яких юні енергоменеджери поширюватимуть інформацію про те, як управляти енергоспоживанням, економити ресурси і дбати про довкілля.

З програмою енерго-занять можна ознайомитися за лінком.

Детальніше про те, чи може місто Львів претендувати на звання енергозберігаючої столиці України Львівський портал писав у статті «У чиїх руках еко-майбутнє Львова?»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *