ОСТАННІ НОВИНИ

Автомобіль з характером ведмедя. У Львові презентували новий позашляховик ŠKODA KODIAQ

|

Наприкінці минулого тижня у львівському автосалоні «Галич-Авто» відбулася презентація нової моделі ŠKODA Kodiaq – багатофункціонального кросовера для повсякденного користування, який поєднує у собі надійність, динамічність та елегантність​. На презентації нового автомобіля бренду ŠKODA побував і кореспондент Львівського порталу.

Як розповів директор автомобільного дому «Галич-Авто» Ростислав Конопацький, назва позашляховика – Kodiaq, походить від однойменної породи бурих ведмедів «кадьяк», що мешкають на південному заході штату Аляска.

«Унікальність цього авто не лише у цікавій назві, а в тому, що це перший кросовер за всю історію бренду. ŠKODA Kodiaq – яскравий та динамічний автомобіль, і, на моє переконання, він буде користуватися величезним попитом…», – наголосив він.

Автомобіль характеризується потужним дизайном, просторим салоном, сучасними системами допомоги водієві і передовими рішеннями зв’язку. Найбільш яскравими елементами просторого салону є сім сидінь і найбільше багажне відділення в своєму класі. А також досить багато простору як для водія та пасажира поруч, так і для пасажирів на задніх сидіннях.

«Широкий вибір обладнання для забезпечення безпеки захистить вас, вашу сім’ю та інших учасників руху, адже у новому ŠKODA Kodiaq, що представляє сегмент міських кросоверів середнього класу, використовується безліч функцій безпеки, які раніше були доступні тільки для автомобілів більш високого класу. Широке застосування високоміцної сталі також допомагає забезпечити вашу безпеку і безпеку всіх пасажирів в салоні автомобіля, – зазначив менеджер автомобільного дому «Галич-Авто» Олег Сковрон.

За його словами, окрім високоякісних матеріалів і першокласної шумоізоляції, власник цього авто зможе потішити себе такими практичними рішеннями, як кермо з підігрівом і віртуальна педаль для відкриття і закриття дверей багажника. Більше того, всі елементи управління розташовані інтуїтивно правильно, перебуваючи завжди у вас під рукою.​

Також варто додати, що інтелектуальний повний привід і високий дорожній просвіт ŠKODA Kodiaq ідеально підходять для пригод по бездоріжжю. Режим «Off-road» включається одним натисненням кнопки (опція для всіх повнопривідних моделей з перемиканням режимів руху – Driving Mode Select).

«Як кажуть, все просте – геніальне. У ŠKODA Kodiaq немає нічого зайвого, сідаєш у автомобіль – і почуваєш себе максимально комфортно. Коштує позашляховик від 27 710 тисяч доларів, все залежить від комплектації та додаткових опцій», – зазначив Олег Сковрон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *