ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники виявили дві крадені автівки

|

У пунктах пропуску прикордонники виявили викрадені у Росії та Туреччині автомобілі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Транспортні засоби, які знаходились в міжнародному розшуку, виявили вчора співробітники Держприкордонслужби в пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Вільча».

Так, для проходження прикордонного контролю в пункт пропуску «Вільча» на в’їзд в Україну прибув автомобіль марки «БМВ Х-5» 2011 року випуску білоруської реєстрації під керуванням громадянина України. Під час проведення прикордонного контролю прикордонниками Житомирського загону стосовно даного транспортного засобу відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. З’ясувалося,що автомобіль рахується з 2015 року викраденим на території Росії.

А в пункті «Рава-Руська» прикордонники Львівського загону зупинили на в’їзд в Україну автомобіль «Мазда» 2002 року випуску польської реєстрації, за кермом якого їхав ще один наш співвітчизник. Під час спрацювання бази даних Інтерполу встановлено, що автомобіль розшукується у Туреччині.

За даними фактами було поінформовано Укрбюро Інтерполу в місті Київ. Автомобілі встановленим порядком передані представникам Національної поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *