ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали групу нелегалів

|

Сьогодні вночі, біля українсько-польського кордону, прикордонники попередили незаконне порушення державного кордону трьома нелегалами. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

За даними відомства, прикордонний наряд відділу «Краковець» за допомогою приладу спостереження помітив рух групи невідомих в бік кордону. Силуети можливих порушників помітив молодший наряду – солдат строкової служби, охороняючи ділянку кордону яка прилягає до міжнародного пункту пропуску. Спостерігаючи за мандрівниками, прикордонники викликали групу реагування та затримали невідомих за 70 метрів від межі.

Затриманими виявились чоловіки з документами, двоє громадян Туреччини, 1966 та 1981 р.н., третій мав при собі німецьке посвідчення особи без громадянства, теж виходець з Туреччини, 1967 року народження. Також на контрольно-слідовій смузі було виявлено доріжку слідів з Польщі в Україну та, в ході ідентифікації відбитків взуття затриманих, прикордонники з’ясували, що виходець з Туреччини прийшов за співвітчизниками з-за кордону.

Усіх громадян затримано в адміністративному порядку та в подальшому буде притягнено до відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Також вивчаються наявні обставини щодо з’ясування можливої участі вихідця з Туреччини у сприянні незаконній переправці через державний кордон України інших нелегалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *