ОСТАННІ НОВИНИ

Крадієм коштовностей на Сихові виявилася молодша сестра із хлопцем

|

На Сихові затримали крадіїв коштовностей. Протягом кількох місяців молода парочка винесла з квартири власних родичів ювелірних прикрас на 24 тисячі гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

За даними правоохоронців у Сихівський відділ поліції за допомогою звернулася 27-річна львів’янка. Жінка повідомила, що з квартири, де вона проживає разом з бабусею та сестрою, було викрадено її ювелірні прикраси, а у бабусі зникли гроші у сумі дві тисячі гривень. Загальна сума завданих збитків становить 26 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні 19-річна сестра заявниці та її хлопець, 23-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району.

«Протягом кількох місяців, коли потерпілої не було вдома, її сестра з хлопцем викрадали її золоті прикраси, після чого здавали вироби у ломбард, а виручені кошти витрачали на власні потреби», – зазначив заступник начальника Сихівського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *