ОСТАННІ НОВИНИ

Взяли під варту військового, який жорстоко вбив медсестру на Яворівському полігоні

|

Військовослужбовця, підозрюваного в умисному вбивстві медсестри на Яворівському полігоні, взяли під варту без можливості внесення застави. Про це повідомив керівник військової прокуратури Західного регіону Олег Сенюк на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

«Після обіду 20 квітня Галицький районний суд м. Львова взяв під варту на 60 діб без можливості внесення застави підозрюваного в умисному вбивстві військовослужбовця військової служби за контрактом сержанта Ч.

Нагадаю, нещодавно повідомляв про трагічні обставини жорстокого умисного вбивства в одному з військових містечок Яворівщини. Так, уночі 18 квітня головний сержант мінометної батареї механізованого батальйону військової частини під час словесного конфлікту завдав ножові поранення в область грудей та шиї фельдшеру медичної служби цієї ж в/ч. Отримані тілесні ушкодження для жінки стали фатальними – померла на місці, а її тіло підозрюваний скинув у вигрібну яму», – написав він.

За вказаним фактом військова прокуратура Львівського гарнізону зареєструвала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Львівський портал, 18 квітня на Яворівському полігоні військовий вбив медсестру.

Фото: Facebook-сторінка Олега Сенюка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *