ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії переконують, що катастрофи з мережею сихівської трамвайної лінії немає

|

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», створено експертну комісію, яка вже провела дослідження аналізу недоліків у будівництві, проектуванні та монтуванні контактної мережі сихівської трамвайної лінії. Ситуація не є критичною. Трамваї на маршрутах №8 та №2 курсують у звичному режимі, божаться у мерії Львова.

«До експертної комісії увійшли представники замовника робіт ЛКП «Львівавтодор», монтажних робіт із розміщення контактної мережі ЛКП «Львівелектротранс», представники компанії проектанта ТОВ «Дніпрокомунбуд», а також безпосередні виконавці будівельних робіт – турецька компанія ТОВ «Oнур».

Сьогодні уже проведено певні експертні дослідження, які вказують на те, що імовірні недоліки будівництва, пов’язані із відхиленням бетонних опор, не є суттєвими і можуть вписуватися у допустимі норми.

Отож, ситуація із можливими недоліками у будівництві, проектуванні або безпосередньому монтуванні контактної мережі «сихівської» трамвайної лінії, що набула розголосу, не є такою критичною.

Додаткові експертні дослідження будуть проведені ще у понеділок, 24 квітня. Після чого усі ймовірні недоліки буде усунено і поправлено.

На сьогодні трамваї на маршрутах №8 та №2 продовжують безперешкодно курсувати», – розповів начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *