ОСТАННІ НОВИНИ

Двох водіїв, які п'яними скоїли смертельні ДТП на Львівщині, засудили до 8 та 6 років тюрми

|

На Львівщині двох водіїв, які в стані алкогольного сп’яніння спричинили смертельні ДТП, засуджено до реальних термінів позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Зокрема особу, яка в січні поточного року керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння на автодорозі Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер. Більше того, вказаний чоловік після скоєної ДТП втік з місця події, залишивши потерпілого без будь-якої допомоги. При розгляді вказаного провадження суд врахував доводи прокурора та погодився з його позицією щодо призначення винуватцю найсуворішого покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням водійських прав на 3 роки.

В іншому випадку особу засуджено до 6 років перебування за ґратами з позбавленням водійських прав на 3 роки за вчинення у жовтні 2015 року смертельної ДТП в м. Городок Львівської області. Аналогічно засуджений перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння в наслідок чого здійснив смертельний наїзд на велосипедиста. Після чого залишив місце пригоди.

Прокуратура в даному випадку також орієнтувала суд на призначення горе-водієві покарання у виді реального позбавлення волі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *