ОСТАННІ НОВИНИ

ДАБІ зупиняє будівництво готелю в історичній частині Львова

|

Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області скасував дію містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на вул. Веселій, 5 у Львові. Про це повідомили у прес-службі ДАБІ.

Під час проведення позапланової перевірки Управління архітектури та урбаністики Департаменту містобудування Львівської міської ради встановлено низку порушень містобудівного законодавства щодо будівництва ПП «Піраміда» готелю за зазначеною адресою.

Зокрема, містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки були видані за відсутності плану зонування Галицького району м. Львова або детального плану території, затвердженого відповідно до вимог законодавства, без погодження Міністерством культури України документації щодо режиму використання історичного ареалу м. Львова.

За результатами проведеної позапланової перевірки Департаментом прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов і обмежень щодо  забудови вказаної земельної ділянки. Надалі Департамент вживатиме невідкладних заходів для зупинення будівництва об’єкта.

Фото: Фото: RAZOM.TV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *