ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії все ще не знають, коли відновлять фонтан «Водолій» на Коперника

|

Проект з реконструкції та відновлення фонтану «Водолій» на вул. Коперника передано для аналізу та внесення корекцій розробнику проекту Українському регіональному спеціалізованому науково-реставраційному інституту «Укрзахідпроектреставрація». Цей проект був розроблений ще у 2007 році на замовлення управління капітального будівництва Львівської міської ради, інформують у прес-службі мерії.

«Проект реконструкції та відновлення фонтану «Водолій» на вул. Коперника був розроблений ще у 2007 році . За цей час відбулося багато змін, як у цінах на матеріали так, можливо, і з’явилися нові, сучасніші підходи до виконання цих робіт. Тому ми передали його проектній організації, яка його розробляла – «Укрзахідпроектреставрація», для детального аналізу і внесення корекцій. Після того, як матимемо вже відкоригований робочий проект із зазначенням вартості робіт, плануватимемо наступні кроки для його реалізації», – розповів Андрій Зозуля.

Нагадаємо, фонтан «Водолій», що розташований навпроти пам’ятника Маркіянові Шашкевичу, датують 1970-ми роками. Його авторкою є покійна відома львівська художниця Теодозія Бриж. Він виконаний у формі струмочка, що витікає з глечика, який тримає в руках міфічний Водолій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *