ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають активних студентів для проведення уроків школярам

|

ГО «Граніт» шукає студентів для участі в проекті «Школа молодого тренера», щоб проводити інтерактивні уроки для старшокласників.

Як повідомляють організатори, акцент робитиметься на студентах гуманітарних спеціальностей, зокрема педагогічних та психологічних. Проте взяти участь також можуть й студенти інших спеціальностей, які хочуть спробувати себе у ролі фасилітатора чи помічника тренера.

«Ми у школах запланували працювати в основному із старшокласниками, оскільки вони зараз стоять перед вибором майбутньої професії. Такі лекції зможуть допомогти їм визначитись. Зокрема тому ми співпрацюємо з Малою академією наук» –  розповідає один з координаторів проекту Орися Дика.

Учасники проекту пройдуть експрес-курси, на яких тренери нададуть необхідні знання з психології та інших суміжних дисциплін, необхідних для співпраці з школярами.

«Зараз ми займаємося багатьма освітніми проектами. Багато студентів вже після проходження тренінгів зможуть бути спікерами, навіть на другому курсі. Та найважливіше – це колосальний практичний досвід, який вони здобудуть, пробуючи себе у ролі помічника тренера»  – говорить Андрій Мочурад, координатор проекту.

Перший етап триватиме до середини травня. Зголоситися можна у соцмережах: https://vk.com/go.granit; https://www.facebook.com/mo.granit/

Номер телефону координатора: +380979450005

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *