ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львів’ян запрошують на виставку «Великдень очима дитини»

|

Вихованці дитячих клубів у часі Великодніх свят готуються до мистецької виставки «Великдень очима дитини». Захід відбудеться сьогодні, 19 квітня, о 16.00 год. у Дитячій галереї «Акварелія», яка знаходиться на вул. Ф. Ліста, 2. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На виставці будуть представлені фотографії дитячих робіт, відбудеться демонстрація відеоролика, великодньої етно-колекції «Писанка», а також майстер-клас від молодого дизайнера Катерини Кароль.

Мета заходу – надати можливість дітям, які активно створювали художні експозиції  у різних напрямках художнього та декоративно-ужиткового мистецтва, брали участь у школах Писанкарства, представити свої вироби та малюнки на виставці дитячих робіт, приуроченій до найважливішого християнського свята – Великодня.

«Виставка «Великдень очима дітей» в мережі УДЮМК проводиться не один рік, але цього року він для нас особливий, оскільки відбуватиметься у відремонтованій  дитячій галереї «Акварелія». Цього року художні експозиції дітей будуть представлені на професійній підвісній системі для картин з освітленням. Діти себе зможуть відчути справжніми художниками.

Програма заходу різноманітна та насичена. Окрім виставки юних художників, можна оглянути великодню виставку юних фотографів, та великодню виставку етно-колекції «Писанка», юних дизайнерів одягу, представлену у макетах, а також буде представлений відеоролик гуртка «ФотоДей».

Гість заходу-молода дизайнер, вже відома у Львові Катерина Кароль. Вона проведе майстер-клас «Великодній етюд» та нагородження авторів кращих робіт», – розповіла директор дитячих клубів Галицького району Олена Горпинюк.

Більше інформації за тел. 261-68-48.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *