ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зіткнулись «Мерседес» та «Ауді», є загиблий

|

Поблизу міста Мостиська сталася аварія. Внаслідок ДТП двоє людей травмованих та один чоловік помер у реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Після зіткнення автомобілів «Мерседес Спринтер» з «Ауді 100», один з водіїв зник з місця події, залишивши транспортний засіб.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 19 квітня, близько 11.40 на автодорозі Львів – Шегині поблизу міста Мостиська.

Як встановили правоохоронці, сталося зіткнення автомобіля «Мерседес Спринтер» під керуванням 47-річного мешканця міста Борислав з автомобілем «Ауді 100», водій якого залишив транспортний засіб та зник з місця події.

Внаслідок зіткнення пасажирів мікроавтобуса, 54-річну жінку та двох чоловіків віком 58 і 18 років, які є мешканцями Мостиського району, було доставлено у лікарню. Згодом 58-річний чоловік, помер у реанімації.

Правоохоронці встановлюють особу водія «Ауді» та його місцезнаходження, з’ясовують обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *