ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують взяти участь у напівмарафоні та пробігти більше 20 кілометрів

|

У неділю, 23 квітня, у м. Львові  відбудеться 21-кілометровий пробіг «VII Львівський напівмарафон». У рамках напівмарафону відбудеться благодійний забіг на 4 кілометри «Біжу заради Іринки», метою якого є збір коштів на лікування дівчинки, що хворіє на нейробластому 3 стадії (рак). Активні львів’яни закликають всіх охочих доєднуватись до наймасштабнішої спортивної події весни. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Стартова лінія VII Львівського напівмарафону цьогоріч об’єднає рекордну кількість бігунів – понад 600 – світова традиція міських марафонських забігів прижилася у Львові й набуває популярності. Участь у півмарафоні можуть взяти всі повнолітні мешканці Львова, професіонали й аматори бігу з інших міст та іноземці.

Півмарафон стартуватиме з центру міста – від Оперного театру – о 10.00 і пролягатиме: проспектом Свободи, вулицями Пекарською, Мечнікова та Левицького до центральної алеї парку Погулянка.

Учасники забігу не створюватимуть перешкод учасникам дорожнього руху через перекриття проїжджих частин вулиць, автомобільних доріг, тротуарів та узбіч.

Очікується, що перший етап змагання – забіг на 4 км – закінчиться до 11.00, а учасники основного забігу фінішують до 13.00. Кінцева точка обох маршрутів знаходиться на початку центральної алеї парку Погулянка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *