ОСТАННІ НОВИНИ

Оновлений стадіон у Парку культури обіцяють відкрити цього року

|

Цьогоріч розпочато ремонт стадіону «Юність», на якому триває капітальний ремонт правої трибуни та гардеробних. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі Львівської міськради.

«Хороша новина для спортивної громадськості міста, адже розпочато ремонтні роботи по відновленню стадіону «Юність». Зокрема, триває капітальний ремонт правих трибун стадіону та буде здійснено ремонт по розширенню гардеробних з душовими. Спорт посідає важливе місце у житті кожного. Нам важливе, щоб львів’яни були сильними та здоровими. Бо якщо ти сильний у спорті, то потім завжди знайдеш себе в житті»,- зазначили у дирекції Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Капітальний ремонт правих трибун стадіону «Юність» здійснює Комерційно виробничо-приватна фірма «Будекстра», яка виграла тендер і запропонувала виконати роботи на суму 12 823 992,62 грн. Роботи планують завершити до кінця вересня 2017 року.

А також буде здійснено реконструкцію існуючої цегляної будівлі гардеробних з душовими з розширенням за рахунок  надбудови та пристосуванням під адміністративно-господарський комплекс на території стадіону «Юність» на загальну суму 5 876 352,2 грн. Виконавець робіт – ТОВ «Будмонтажресурс», який виграв за результатами тендеру. Роботи планують завершити у грудні 2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *