ОСТАННІ НОВИНИ

Потребуючим львів'янам влаштували святковий Великодній сніданок

|

Сьогодні, у Великодню неділю, для людей, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі організували Великодні сніданки. Такі сніданки відбулись в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, а також на подвір’ї школи №62 на вул. Театральній. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За доброю традицією уже вдесяте поспіль у Великодню неділю у подвір’ї школи № 62 (вул. Театральна, 15) відбувся Великодній сніданок для найбільш потребуючих львів’ян. Сніданок розпочався о 10.00 год. зі спільної молитви. До Святкового Великоднього набору на кожну особу увійшли традиційні українські продукти – паска, ковбаска, яйця, масло, домашній сир, сік та рулет.

Сьогодні ж у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, о 9.30 год. також відбувся Великодній сніданок для близько 50 підопічних Центру. Сніданок організували за підтримки благодійників. На столах були традиційні страви (паски, яйця, ковбаски тощо).

«Управління соціального захисту спільно з усіма підпорядкованими підрозділами намагається охопити максимальну кількість соціально вразливих громадян, враховуючи їх потребу, пам’ятаючи про львів’ян, які зараз перебувають у складних життєвих обставинах, і є невід’ємною частинкою великої громади нашого рідного міста. У такий світлий день особливо потрібно бути разом, відчувати любов і підтримку», -зазначає начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Демкович.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *