ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні трамвай №8 доїжджатиме до Санта-Барбари

|

Від сьогодні, 15 травня, трамвайний маршрут №8 почав курсувати за новим продовженим маршрутом до Санта-Барбари. Відтак, новий маршрут трамваю №8 – від пл. Соборної до Санта-Барбари. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, на маршруті працює 18 трамваїв, інтервал руху становить 3-4 хв.

«На маршруті №8 працює 18 трамваїв, проїзд через кільце Санта-Барбара проходить нормально. Маршрут №8 працює з інтервалом 3-4 хв», – розповів Михайло Сидорович.

Також, за інформацією управління транспорту ЛМР, на час Великодніх свят громадський транспорт працює у посиленому режимі. Нічні автобусні маршрути №1Н, №2Н, №3Н, №4Н, №5Н, №6Н, №7Н працюють у звичному режимі та відповідно до затвердженого графіку. 15 квітня до 01.00 год працюватимуть трамвайні маршрути №1, №3, №6, №7, №8, №9 та тролейбусний маршрут №13.

У період з 15 до 17 квітня та з 22 до 24 квітня, з метою покращення транспортного сполучення у напрямку Сихівського кладовища, продовжено рух автобусного маршруту №38 та збільшено кількість тролейбусів на маршруті №11 до 6 одиниць. А в напрямку Голосківського кладовища (Збиранка) курсуватиме автобусний маршрут №55 в кількості 4-ох автобусів.

У понеділок, 17 квітня, рух у центральній частині міста буде обмежено з 11:00 до 16:00 год, у зв’язку із святковими заходами «Поливаний понеділок». Трамваї №1, 2 та 9 курсуватимуть по вул. Городоцькій, через Підвальну, обминаючи центральну частину міста.

Фото: Новое Время

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *