ОСТАННІ НОВИНИ

Маленьких мешканців Львова запрошують на майстер-класи з випічки смаколиків

|

У Львові на свята діятиме «Великодня пекарня», де для дітвори проведуть майстер-класи з випічки смаколиків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Також під час великодніх фестин традиційно відбудеться розіграш хлібопічок від ТМ «Львівські дріжджі». Нагадаємо, захід «Великдень в Гаю» відбудеться 16-17 квітня у Музеї народної архітектури та побуту.

Генеральним партнером свята незмінно виступає «Компанія Ензим».

Під час Великодніх фестин у гаю будуть водити гаївки, проводити майстер-класи та забави. Родзинкою цьогорічного святкування стане «Весела пекарня», яку організують біля садиби Либохора.

«Цим майстер-класом ми хочемо показати дітям, що таке хліб і як він виготовляється – від початку і до кінця. У «Великодній пекарні» дітлахи власноруч будуть замішувати тісто та випікати  смаколики – булочки, рогалики та круасани», – розповідає Назарій Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим».

Також в гаю відбудеться низка концертів, під час яких на галявині біля церкви проведуть традиційний розіграш хлібопічок для найкращих господинь від ТМ «Львівські дріжджі».

Підтримка святкових програм у музеї стала доброю традицією для компанії та ТМ «Львівські дріжджі». Отож, запрошуємо відсвяткувати Великдень в родинній атмосфері у Музеї народної архітектури та побуту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *