ОСТАННІ НОВИНИ

Ryanair прийде в Україну на два місяці раніше. Стартував продаж квитків за акційною ціною

|

Лоукост-компанія Ryanair сьогодні, 13 квітня, оголосила, що відкриття нових рейсів з двох українських міст відбудеться у вересні, на два місяці раніше, ніж було попередньо заявлено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі аеропорту «Львів».

Ryanair буде здійснювати польоти з аеропортів Києва і Львова до аеропорту Лондона (Станстед) (5 і 2 рейси на тиждень відповідно) в рамках розширеного розкладу рейсів з України на період зимового сезону 2017 року, який загалом включає 11 нових напрямків. Це дозволить перевезти у цьому році 510,000 пасажирів через Міжнародний аеропорт «Бориспіль» та Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.
Для того, щоб відзначити ранній запуск польотів, Ryanair розпочала продаж квитків на рейси, що виконуватимуться у вересні та жовтні, за ціною лише від €24,99 (700 грн). Дешеві квитки доступні для бронювання на сайті Ryanair.com до опівночі понеділка (17 квітня).

Ольга Павлонка, менеджер з продажу та маркетингу Ryanair в Центральній і Східній Європі зазначила:

«Із радістю повідомляємо про величезний попит на наші нові напрямки з України, в тому числі перші заплановані рейси до Великобританії, що вплинув на наше рішення розпочати виконання польотів з вересня, приблизно на два місяці раніше, ніж планувалося, у межах нашого розширеного розкладу рейсів з України на період зимового сезону 2017 року.
Українські клієнти і гості країни можуть розраховувати на ще нижчі тарифи за умови раннього бронювання на літні або зимові канікули, тому немає кращої можливості, ніж тепер, щоб забронювати дешеві квитки з Києва і Львова.
З нагоди свята запускаємо продаж квитків на київському і львівському напрямках за ціною лише від €24,99 за переліт у вересні і жовтні, які доступні для бронювання до опівночі понеділка (17 квітня).
Оскільки ці напрочуд дешеві квитки будуть розкуплені швидко, варто увійти на www.ryanair.com і не пропустити шанс.»

Тетяна Романовська, генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького заявила:

«Я надзвичайно щаслива повідомити, що найпотужніший низько-бюджетний авіаперевізник Європи Ryanair прийняв рішення про польоти до Львова і ми стали одним із перших українських аеропортів, які змогли таки залучити цю авіакомпанію!!! Прихід Ryanair до України підтверджує статус нашої держави як частини Європи та відкриє громадянам нові можливості у доступі до якісного, швидкого, комфортного та доступного рівня пересування у просторі що в свою чергу підвищить рівень достатку та свобод українців!!! ВІТАЮ ЛЬВІВ!!!», – наголосила вона.

Раніше повідомлялось, що Ryanair почне літати швидше до Берліна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *