ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарі борються за життя одного з «Янголів Інститутської», якого поранили в АТО

|

Медики Дніпропетровської обласної клінічної лікарня ім. І.І. Мечникова борються за життя важкопораненого львів’янина 21-річного Ігоря Галушки. Він один із п’яти хлопців, «Янголів Інститутської», які 20 лютого 2014 року відчайдушно кинулись на передову, аби з-під куль снайперів витягти поранених та забрати полеглих активістів Майдану.

Як повідомив 5 канал, медики лікарні імені Мечникова борються за життя 21-річного бійця з позивним «Тисак». Його вже прооперували. Військовий зазнав поранення у Мар’їнці, рятуючи під обстрілом побратима на позивний «Риба».

Поранення Ігоря Галушки в коментарі Гал-інфо підтвердив його побратим Микола Притула, ще один із «Янголів Інститутської».

Ігор Галушка – львів’янин. 3 травня 2014 року його разом із іншими «Янголами Інститутської» з нагоди Дня Львова нагородили орденом «Почесний знак Святого Юрія» – за сміливість у дні боротьби за волю та єдність України, за вірність у будівництві щасливої та справедливої держави, за мужність без вагань стати охоронцями рідної землі.

Допомогу для Героя та його сім’ї можна переказати на картку мами: Наталія Галушка №4149497855096147.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *