ОСТАННІ НОВИНИ

«Арена Львів» може занепасти, якщо поблизу збудують конгрес-хол, - керівник стадіону

|

Якщо поблизу «Арени Львів» збудують конгрес-хол, то кількість нефутбольних заходів може впасти. Про це у інтерв’ю Львівському порталу повідомив в.о. директора «Арена Львів» Євген Болкун.

«Звичайно, якщо його збудують, то кількість нефутбольних заходів може впасти…У мене є зустрічна пропозиція: навіщо витрачати 200 млн євро, будуючи цей конгрес-хол, якщо можна прилаштувати під це діючий стадіон?! Для цього на «Арені Львів» потрібно облаштувати накриття над стадіоном і це буде коштувати в десятки разів менше. Наш стадіон може перетворитися в такий собі експо-центр. Коли треба буде грати у футбол, – завозитимуть газон, через два-три тижні проведуть матч, а потім знову його знову заберуть. Зокрема, у Польщі є такі стадіони-трансформери, які працюють за цим самим принципом», –  сказав він.

За словами Євгена Болкуна, якщо таки цей центр збудують, і він матиме більший попит, то «Арена Львів» занепаде.

«Отож, моя пропозиція і полягає у тому, щоб передати «Арену Львів» у комунальну власність, щоби нею розпоряджалося місто, тоді і не прийматимуться такі рішення. Цю пропозицію я, власне, і подав у Міністерство, вона їх зацікавила. Думаю, найближчим часом будуть проводитися переговори із міською владою щодо можливої передачі стадіону в комунальну власність», – підсумував керівник стадіону.

Фото: ILoveUkraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *