ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники запобігли незаконному вивезенню двох дітей за межі України

|

Прикордонники Мостиського загону запобігли спробі вивезення двох неповнолітніх дітей з України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

У пункт пропуску «Шегині» на паспортний контроль прибула громадянка України, яка разом зі своїми дітьми 2012 та 2015 років народження прямувала до Польщі. Під час перевірки документів українка надала на паспортний контроль нотаріальне доручення батька на згоду вивезення дітей за кордон. Проте в ході перевірки прикордонники встановили, що доручення видане незаконно, адже на момент його оформлення батько не перебував на території України.

За даним фактом про ознаки можливого кримінального правопорушення було проінформовано представників Національної поліції. В подальшому жінку разом з неповнолітніми дітьми передано до правоохоронних органів.

Державна прикордонна служба ще раз звертається до усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються перетинати державний кордон України, більш відповідально ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей.

Також звертаємо увагу громадян, що у разі вашого перебування за кордоном та необхідності оформити доручення на поїздку дитини, ви можете звернутися до дипломатичних установ України за кордоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *