ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили найбільший в Західній Україні завод з виробництва димохідних систем

|

На Львівщині відкрили найбільший в Західній Україні завод з виробництва димохідних систем з нержавіючої сталі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Сьогодні, 10 квітня, у селі Сокільники Пустомитівського району відкрили новий завод ДИМКОМ. Це масштабний та складний проект з інвестиціями 5 мільйонів гривень в українську промисловість.

«Це найбільше і найсучасніше підприємство з виробництва димовентеляційних каналів на території України, яке працює не лише на ринку нашої держави, але й вироблятиме продукцію для експорту», – прокоментував під час відкриття підприємства голова Львівської ОДА Олег Синютка

На сьогодні продукція ДИМКОМ – це понад 10 тисяч найменувань одностінних та двостінних (термоізольованих) елементів димоходів виготовлених лише з якісних марок нержавіючої сталі. Оснащення виробництва сучасним європейським обладнанням дало змогу виготовляти елементи димоходів як для побутових потреб з діаметром від 80мм. до 200мм. так і для промислових опалювальних приладів діаметром до 600мм., а також систем колективних димоходів багатоквартирних жилих будівель. Окрім цього, подальший розвиток заводу дозволить запустити лінію з виготовлення систем вентиляції та розширити діапазон матеріалів з яких виготовляють продукцію.

В подальших планах підприємства –  впровадження інвестицій в розмірі  не менше 10 мільйонів гривень та створення додаткових робочих місць.

Як відомо, перша черга виробництва забезпечила робочими місцями понад 40 працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *