ОСТАННІ НОВИНИ

Головна арена Євробачення-2017 встановить рекорд

|

У Міжнародному виставковому центрі, який цього року стане головною ареною міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, триває монтаж сцени. Цього року для Євробачення збираються підвісити під стелю близько 200 тон всілякого обладнання, що є рекордом для пісенного конкурсу. Про це Львівському порталу повідомили організатори Євробачення в Україні.

Щодня до МВЦ привозять техніку та обладнання із різних країн, а понад 200 фахівців з усього світу – Швеції, Нідерландів, США, Нової Зеландії, Англії, Фінляндії, України – працюють над тим, щоб це шоу запам’яталося глядачам надовго. Цього року для Євробачення збираються підвісити під стелю близько 200 тон всілякого обладнання, що є рекордом для пісенного конкурсу.

«Євробачення – це міжнародне шоу, що потребує найвищої якості в усьому, у тому числі й в технологічному оснащенні. Але в жодній з країн немає абсолютно всього необхідного. Тож обладнання для конкурсу – це такий собі “мікс” техніки з різних куточків Європи та України, – розповідає директор з виробництва шоу Євробачення-2017 Ола Мельциг, для якого цьогорічний пісенний конкурс став тринадцятим.

«Взагалі, Міжнародний виставковий центр – одна з найкращих арен, з якими мені доводилося працювати. Тут багато місця як всередині, так і зовні, є можливість заїхати великому транспорту. А міцна структура даху здатна витримати значне навантаження», – додав він.

Також він запевнив, що задоволений прогресом у підготовці арени: «Ми рухаємося за планом і в хорошому темпі. Хоча всім нам треба розуміти, що у великих продакшенах завжди потрібно бути гнучкими».

Згідно із затвердженим планом, 20 квітня на головній сцені Євробачення-2017 мають розпочатися технічні репетиції зі статистами, які триватимуть чотири дні. Це дозволить налаштувати техніку й освітлення до приїзду учасників. Наступні шість днів відбуватимуться репетиції відкриття й закриття шоу, а також так звані інтервал-акти (паузи, під час яких в ефірі телеканалу транслюються рекламні заставки).

Вже 30 квітня до Києва почнуть прибувати перші делегації і представники країн-учасниць Євробачення-2017 розпочнуть репетиції.

Нагадаємо, що півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *