ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє товаришів продали львів’янам 1500 фальшивих доларів

|

У Львові правоохоронці затримали зловмисників, які продавали фальшиву валюту. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

У Залізничний відділ поліції 21 січня звернувся 50-річний житель Пустомитівського району. Він повідомив, що двоє невідомих осіб продали йому дві купюри номіналом 100 доларів США, які мають ознаки підробки.

Банкноти були вилучені та скеровані на експертизу. Дослідження показало, що долари дійсно фальшиві.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетні двоє львів’ян віком 29 та 33 роки. Крім того зафіксовано ще декілька випадків реалізації ними підробленої валюти на загальну суму 1500 доларів США.

Обидва зловмисники затримані в порядку, передбаченому ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, та поміщені до ізолятору тимчасового тримання.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів).

Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *