ОСТАННІ НОВИНИ

Через технічні проблеми ЦНАПи Львова вже кілька днів не видають закордонні паспорти та ІD-картки

|

У ЦНАПах Львова тимчасово призупинено оформлення та видачу паспортів та ІD-карток. Через технічні проблеми їх не оформлюють і не видають вже кілька днів.  Про це сьогодні, 10 квітня, під час брифінгу повідомила директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик, передає кореспондент Львівського порталу.

За її словами,  ЦНАПи Львова припинили оформлення та видачу паспортів громадянина України і закордонних паспортів, в тому числі ІD-карток із п’ятниці з 17 години.

Також Валентина Бартошик наголосила, що наразі невідомо, коли буде відновлено їхню роботу.

«Станом на понеділок ситуація не є вирішеною, робочі станції в центрах надання адміністративних послуг міста Львова не працюють. Підрядник, який надає нам ці послуги, компанія «Оріон», не виходить на зв’язок. Тому, не можемо точно сказати, коли ситуація буде виправлена і коли робочі станції почнуть працювати. Поки що працюють лише територіальні підрозділи Державної міграційної служби», – пояснила вона.

«В нас є також попередній електронний запис для мешканців…Тільки-но відновиться робота на станціях, всіх мешканців, які були записані попередньо, перепишуть на інші робочі дні…», – зазначила Валентина Бартошик.

Фото:styknews.info

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *