ОСТАННІ НОВИНИ

Український вечір боксу. Ломаченко, Гвоздик та Усик нині вночі проведуть поєдинки у США

|

Українські боксери Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик та Олександр Усик, які 8 квітня проведуть поєдинки в Оксон-Гіллі (США), нагадали всім шанувальникам про початок “українського” вечора боксу. Про це повідомляє Укрінформ.

– У суботу ми уперше виступимо на американському рингу разом. Нас покажуть на головному американському каналі й по всьому світу. В Україні це буде о 5 годині ранку. Не пропустіть “український” вечір боксу, – сказали українські боксери у відеозверненні.

На арені  MGM National Harbo в Оксон-Гіллі (біля м. Вашингтон, штат Меріленд, США) у ніч на 9 квітня за київським часом проведуть поєдинки одразу три українських боксери.

Чемпіон світу у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59,0 кг) за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО)  захищатиме свій титул у поєдинку проти чинного чемпіону світу в першій легкій вазі за версією WBA американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО).

Чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі українець Олександр Усик (11-0-0, 10 КО) захищатиме титул у поєдинку проти непереможного американця Майкла Гантера (12-0-0, 8 КО), який займає дев’яту позицію у рейтингу WBO.

Олександр Гвоздик (11-0, 9 КО), який є чемпіоном Північноамериканської боксерської федерації (NABF) у напівважкій вазі, битиметься з кубинцем Юніескі Гонсалесом (18-2, 14 КО).

Фото: РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *