ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збираються впроваджувати «Єдиний студентський квиток»

|

Управління інформаційних технологій ЛМР спільно з НУ «Львівська політехніка» розробляє новий проект – «Єдиний студентський квиток». У «Єдиному квитку» буде об’єднано студентський квиток, читацький, перепустка в гуртожиток, е-квиток для громадського транспорту та банківський рахунок. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляють в управлінні інформаційних технологій, «Єдиний студентський квиток» буде ще й частиною програми «Картка львів’янина», а отже стане не тільки офіційною ідентифікацією львівського студента, але й можливістю отримати бонуси та знижки в топових закладах та установах Львова.

На сьогодні проект «Єдиний студентський квиток» перебуває в статусі активної розробки, тому думка студентства щодо потреб та його функціонування є вкрай важливою. Для цього ЛМР та НУ «Львівська політехніка» оголошує хакатон, де студенти будь-якого вищого навчального закладу міста можуть висловити власні побажання.

Більше про хакатон, умови участі тут: http://lp.edu.ua/node/5217

«Єдиний квиток» буде впроваджений як пілотний проект на базі «Львівської Політехніки», а далі кожен із львівських університетів може вільно долучитися до проекту, звернувшись з таким проханням до міської ради.

Тому вже з нового навчального року львівські студенти, переймаючи досвід західних колег, зможуть з легкістю користуватися всіма перевагами послуг, що надає навчальний заклад та місто.

Презентація та прес-конференція щодо запровадження «Єдиного студентського квитка» відбудеться 19 квітня (ср), 12:00, 204 аудиторія головного корпусу НУ «Львівська політехніка»», – розповіли в управлінні інформаційних технологій ЛМР.

Фото: Донбас СОС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *