ОСТАННІ НОВИНИ

У Брюховичах посеред лісу патрульні знайшли чотирьох дітей

|

У Львові вночі патрульні посеред лісу знайшли чотирьох дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні вночі, на телефон гарячої лінії 102 надійшло повідомлення, що у лісі поблизу селища Брюховичі є діти. Патрульні обстежили ділянку лісу, на яку вказав заявник. Через деякий час інспектори натрапили на чотирьох дітей, без нагляду дорослих. Діти спали під відкритим небом на матраці, постеленому на землю. Вони тулилися один до одного аби було тепліше.

Патрульні встановили, що наймолодшому хлопчику 6 років, найстаршій – 11 років. Згодом прийшла матір, яка повідомила, що подбає про дітей. Однак патрульні не могли залишитися осторонь і повідомили матері, що не залишать дітей в таких умовах.

Інспектори з’ясували, що в одному з дачних кооперативів мешкає їх бабуся та доставили дітей до неї. Заявники зауважили патрульним, що сповістили про цей інцидент Шевченківську районну адміністрацію і це саме вони рекомендували викликати поліцію. Жінка повідомила, що з дітьми поїде на Хмельниччину до родичів. Патрульні пообіцяли перевірити ще цього тижня чи з дітьми все гаразд.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *