ОСТАННІ НОВИНИ

Стала відома ймовірна причина обшуку в офісі Дубневичів

|

Імовірною підставою для обшуку в офісах фірм братів Дубневичів на вулиці Лазаренка, 1 у Львові стала ухвала Печерського районного суду міста Києва. Рішення суду дає дозвіл ГУ ДФС у м. Києві на тимчасовий доступ до речей та документів ТОВ «Корпорація КРТ», яка підозрюється у співпраці з конвертаційним центром. Про це стало відомо з ухвали суду, яка була прийнята 23 березня, а оприлюднена власне 5 квітня 2017 року, пише ZIK.

Податківці так обґрунтовували необхідність обшуків:

«У ГУ ДФС у м. Києві проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №32017100060000017 від 10.03.2017 за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що службові особи фірми, діючи, за попередньою змовою, групою осіб, протягом 2016-2017 року з метою умисного ухилення від сплати податків перерахували грошові кошти на рахунки підприємств, що мають ознаки «фіктивності» та підконтрольні невстановленим особам».

Проведене досудове розслідування, крім іншого встановлено, що фінансово-господарські операції з даним конвертаційним центром і зокрема фірмою ТОВ «Стренж Сістемс», яка до нього належала, мало і ТОВ «Корпорація КРТ», кінцевими бенефіціарними власниками якої є брати Богдан та Ярослав Дубневичі.

У результаті розгляду справи суд ухвалив:

«Надати дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, які знаходяться у володінні ТОВ «Корпорація КРТ» та відображають фінансово-господарські взаємовідносини за період з 01.01.2016 р. по 20.03.2017 р. з ТОВ «Стренж Сістемс» та дозвіл на вилучення оригіналів документів».

Таким чином, виглядає, що податківці, побоюючись чергових маніпуляцій впливових власників «Корпорація КРТ», вирішили здійснити слідчі дії у той же день, коли ухвала суду стала доступною для громадськості і в першу чергу адвокатів братів Дубневичів.

Нагадаємо, вчора стало відомо про те, що у будівлі на вулиці Лазаренка, 1, де знаходяться офіси фірм Дубневичів, зокрема і «Корпорації КРТ», проводяться обшуки. Пізніше повідомлялось, що правоохоронці прийшли і у центральне управління «Львівської залізниці» на вул. Гоголя. Ніхто з правоохоронців не коментував події, але, за даними журналістів ZAXID.NET, слідчі дії здійснювали працівники СБУ.

Раніше Львівський портал повідомляв, що в офісі Дубневичів обшуки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *