ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові відновлюють опалювальний сезон

|

Сьогодні, 7 квітня, у Львові відновлюють опалювальний сезон через зниження температури повітря. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР, готується розпорядження міського голови відповідно до якого від сьогодні, 7 квітня, буде відновлено опалювальний сезон у Львові.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови, від 31 березня у Львові призупинено опалювальний сезон до усіх споживачів теплопостачальних підприємств. У той же час, відповідно до розпорядження, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснюється на підставі звернень керівників закладів.

Станом на 6 квітня опалення отримували 5 бюджетних установ: Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр на вул. Гашека, 2а; Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи на вул. Івасюка, 31 (Винники); Комунальний будинок дитини №1 на вул. Комаринця, 2а; Будинок дитини №1 на вул. Таджицька, 21; Львівська державна хорова школа «Дударик» на вул. Коперника, 27.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *