ОСТАННІ НОВИНИ

Затримана у Львові на хабарі чиновниця ДАБІ виявилася дружиною довіреної особи Садового

|

Головний спеціаліст Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львові Львівської міської ради, яку затримали на хабарі 500 доларів США, є дружиною близького чиновника до мера Львова Андрія Садового. Зокрема, вона є другою дружиною директора Музею народної архітектури та побуту («Шевченківського гаю») Романа Назаровця. Про це повідомляє Depo.Львів з посиланням на власні поінформовані джерела.

Як повідомляв Львівський портал, учора, 5 квітня, працівниками управління захисту економіки Нацполіції спільно з прокуратурою Львівської області задокументовано схему одержання неправомірних вигод посадовцем Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львові Львівської міської ради.

Затримання проведено у громадському місці по вул. Хуторівка в місті Львові у рамках досудового розслідування за ч. 3 ст.368 КК України. Досудове розслідування триває.

За інформацією Depo.Львів, Роман Назаровець З 1994 по 1997 рік працював у АТ «Нідерландсько-Українські агропроекти» на посаді першого голови правління. З липня по жовтень 1997 року працював у ВАТ «Південьзахіделектромережбуд» – займав посаду заступника голови правління. З 1997 по 2006 рік працював у ЗАТ «Перлина Карпат» на посаді голови правління. З липня по жовтень 2006 року працював заступником генерального директора ЗАТ «Промбудприлад».

З 2007 року по вересень 2013 року працював в управлінні «Дозвільний офіс» Львівської міської ради на посаді начальника управління. У вересні 2013-го – призначений на посаду директора Музею народної архітектури та побуту у Львові. Левова частина цих підприємств є наближеними до мера Львова. А самого Назаровця свого часу називали «правою рукою» Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *