ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий нічого не чув про дотичність Печенка до грального бізнесу Львова

|

Міський голова Львова Андрій Садовий заперечив причетність потенційного нового члена виконавчого комітету Львівської міськради Ореста Печенка до грального бізнесу у місті. Про це він заявив сьогодні, 6 квітня, під час брифінгу у стінах Ратуші, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами мера Львова, Печенко 5 років був депутатом ЛМР і стосунку до грального бізнесу не мав.

«Наскільки я знаю, він особисто ніколи не мав відношення до грального бізнесу. Він був депутатом минулої каденції, цілу каденцію ніхто навіть натяку такого не мав. Це в Інтернеті згадується якась інформація 10-літньої давності. Я жодного звинувачення до нього не чув. Чому ці звинувачення вносяться сьогодні, коли пропонують цю кандидатуру? Це не красиво з’ясовувати стосунки в останній день в останню секунду», – зазначив А. Садорвий.

Нагадаємо, депутат міської ради Львова ігор Телішевський розмістив у Facebook інформацію про причетність потенційного члена виконкому Ореста Печенка та його дотичність до грального бізнесу. Сьогодні на пленарному засіданні сесії кандидатуру Печенка запропонували включити до виконкому, коли затверджували новий склад комітету і нових заступників міського голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *