ОСТАННІ НОВИНИ

Пропозиції від Садового я не отримувала, – Дворянин

|

Екс-заступник голови Львівської облради від «Самопомочі» Парасковія Дворянин прокоментувала можливість її призначення на посаду заступника міського голови Львова з гуманітарних питань. Про це вона розповіла сьогодні, 6 квітня, під час прес-конференції.

Власне, учора з’явилася інформація про те, що голови фракцій БПП «Солідарність»,  «Народного контролю», «Громадянської позиції» пропонуватимуть Парасковію Дворянин на посаду заступника голови Львова з гуманітарних питань.

Парасковія Дворянин наголосила, що сильно здивувалася, коли побачила, що за фракції  міськради висувають її у заступники Андрію Садовому.

«Коли  я переглянула перелік фракцій, які мене висувають, в мене з’явився черговийкогнітивний дисонанс. Бо БПП, «Громадянська позиція» і «Народний контроль» у міській раді вважають, що я настільки добрий фахівець, управлінець, що дала б собі раду з гуманітарною політикою у мерії. Натомість представники цих же фракцій у облраді поставили мені незадовільну оцінку за роботу. Не розумію, що їх спровокувало це зробити. Я це сприйняла, радше, як таке собі чоловіче перепрошую», – сказала вона.

І додала: «Думаю, після того, як я заявила про чоловіків і хлопчиків, про потенцію і слабкість, з’явилося таке нібито вибачення – пропозиція зайняти посаду в міській раді».

Як зауважила Парасковія Дворянин, кадровою політикою та формуванням команди займається міський голова.  «Такої пропозиції від нього я не отримувала», – наголосила вона.

На питання про те, якщо таки така пропозиція надійде від мера, то чи погодиться вона, Парасковія Дворянин відповіла: «Буде пропозиція – буду думати…».

Як повідомляв Львівський портал, депутати Львівської облради проголосували за дострокове припинення повноважень першої заступниці голови ЛОР Парасковії Дворянин. Таке рішення під час позачергового засідання підтримали 53 депутати.

Фото: best-news.com.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *