ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують взяти участь у фотоконкурсі «Це надихає»

|

Фотоконкурс «Це надихає» до Дня міста Львова стартував вчора, 5 квітня, та продовжиться до кінця місяця. Аби стати учасником акції, необхідно просто завантажити своє фото з написом «Це надихає» та хештегом #ДеньМістаНатхнення на сторінку конкурсу в мережі Фейсбук. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Світлини, які наберуть найбільшу кількість вподобань отримають подарунки, а обрані спеціальним журі фото будуть надруковані на вуличних стендах та упродовж травня прикрашатимуть центральні вулиці міста.

Умови фотоконкурсу «Це надихає»:

  1. Організатором конкурсу є управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.
  2. Конкурс «Це надихає» проводиться в рамках святкування  Дня міста Львова з 5  до 30 квітня 2017 року.
  3. Участь в конкурсі може взяти кожна/кожен, незалежно від віку, статі та місця реєстрації.
  4. Для участі в Конкурсі потрібно бути користувачем/користувачкою  мережі Фейсбук, мати реальний акаунт, опублікувати фото на сторінці Конкурсу з підписом «Це надихає» та використати хештег #ДеньМістаНатхнення
  5. Автори трьох світлин, які наберуть найбільше вподобань на сторінці Конкурсу – отримають заохочувальні призи від партнера Конкурсу.
  6. Найкращі світлини в добрій якості (мінімум 200-300 dpi) за версією управління культури будуть надруковані та встановлені на вуличній виставці в центрі міста Львова.
  7. Вулична виставка триватиме з 5 до 30 травня 2017 року.
  8. Кожен учасник/учасниця Конкурсу згідно з п.6, в разі обрання його світлини для вуличної виставки, надає авторські права на публікацію та участь у виставці.
  9. Організатор виставки залишає за собою право не допускати до участі (в тому числі й до публікації на сторінці в мережі) світлини, які мають дискримінаційний характер, порушують права, містять елементи порнографії, пропагують сепаратизм, ворожнечу тощо.

Фото: fotopoisk.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *