ОСТАННІ НОВИНИ

В офісі Дубневичів обшуки?

|

У Львові на вулиці Лазаренка, 1 проводять обшук. Офісне приміщення належить братам Дубневичам. Про це повідомляють активісти Варта1, передає кореспондент Львівського порталу.

Інформацію про обшук у офісі Дубневичів підтвердив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

«Ми маємо інформацію, що обшук в офісі Дубневичів. Працівників попросили вийти і, наразі туди потрапити немає змоги. Силовики у цивільному не представляються. Вони приїхали на мікроавтобусі «Фольцваген» київської реєстрації. Це або СБУ або НАБУ», – повідомив він.

Зауважмо, що за адресою Академіка Лазаренка, 1 зареєстровано офіс Корпорації КРТ – виробника елементів верхньої будови залізничної колії, що виготовляє деталі та вузли залізничних скріплень.

У коментарі Львівському порталу представник корпорації не спростував інформації про обшук у офісі Дубневичів. Заявивши, що «він нічого коментувати нам не може».

Також за даними джерел Львівського порталу, обшуки тривають й в головному офісі Львівської залізниці.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на «Укрзалізниці» повний провал структурних реформ, через зацікавлених «друзів». Також стало відомо, що за підсумками 2016 року орієнтовна вартість закупівель ПАТ «Укрзалізниця» в компаній народних депутатів України Ярослава та Боглана Дубневичів складала близько мільярда гривень. Згодом стало відомо, що зловживаннями Дубневичів в «Укрзалізниці» займеться НАБУ. А сам Войцех Балчун визнав монополію Дубневичів на «Укрзалізниці» та перевів стрілки на НАБУ, прокуратуру і СБУ.

Після цього НАБУ дали доступ до документів залізниці для розслідування змови з Дубневичами.

У справі ймовірних зловживань Дубневичів на «Укрзалізниці» НАБУ вже затримало 10 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *