ОСТАННІ НОВИНИ

У Краковці прикордонники перехопили контрабандні ікони та вироби зі срібла

|

На Краківці прикордонники попередили незаконне ввезення в Україну ікон та виробів зі срібла. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Впродовж доби на українсько-польському кордоні правоохоронці попередили незаконне ввезення в Україну понад 150 ікон та 92 вироби зі срібла.

Так вчора вранці, в пункті пропуску «Краковець» під час прикордонно-митного огляду автомобіля марки «Крайслер», польської реєстрації, яким в’їжджав в Україну 24-річний житель Львівщини, правоохоронці знайшли не задекларований вантаж. У багажному відділі автомобіля, який до слова слідував по смузі руху «зелений коридор», оглядова група знайшла 157 ікон, виробництва Греції.

Сьогодні вранці, у цьому ж пункті пропуску, під час огляду рейсового автобусу що повертався в Україну з Німеччини, прикордонники разом з працівниками митниці зауважили серед багажу коробку, зі слів водія – передачу із-за кордону. У ній було знайдено ювелірні вироби з металу сірого кольору у кількості 92 елемента, зокрема ланцюжки, каблучки та сережки.

Провадження стосовно виявленого незаконного вантажу здійснюють представники фіскальної служби.

Фото: Мостиський прикордонний загін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *