ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий пропонує зробити членом виконкому підприємця, близького до грального бізнесу, - депутат

|

У четвер відбудеться чергове засідання Львівської міської ради,  де мають вносити зміни до персонального складу виконавчого комітету мерії. Так, до виконкому хочуть ввести кандидатуру Ореста Печенка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський, передає Львівський портал.

Як наголосив депутат, це питання викликало чимале обурення.

«На початку скликання, перед формуванням складу виконкому, вимога керівників фракцій була, такою, щоб хоча б один представник від громадських організацій був присутнім у складі виконкому. Пройшло півтора року, від громадськості Андрій Садовий так нікого і не запропонував. Проте сьогодні, раптом спостерігаємо, що пан Садовий таки вирішив внести зміни у склад виконкому і в четвер пропонуватиме кандидата нібито від громадськості – підприємця Печенка Ореста Орестовича. Почав шукати інформацію і виявилось, що цей чоловік не просто львів’янин, а людина, яка дуже близька до, наскільки пам’ятаю нелегального, грального бізнесу у місті Львові та до однієї із політичних сил. Цікаво, чи Андрій Іванович знає про ці моменти кар’єри пана Печенка і, чи був самостійний в виборі саме цієї людини, чи це чиєсь дружнє прохання?», – зазначив Ігор Телішевський.

І водночас додав: «У нас є безліч громадських організацій, які справді відстоюють інтереси львів’ян, проте чомусь ніхто не хоче їх бачити у виконкомі».

Фот: Варіанти

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *