ОСТАННІ НОВИНИ

На Великдень для потребуючих мешканців Львова проведуть святковий сніданок

|

На Великдень потребуючі львів’яни матимуть спільний святковий сніданок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Сніданок розпочнуть о 10.00 год. зі спільної молитви. До Святкового Великоднього набору на кожну особу увійдуть традиційні українські продукти – паска, ковбаска, яйця, масло, домашній сир, сік та рулет.

Цього ж дня у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, вранці також відбудеться Великодній сніданок для близько 50 підопічних Центру. Сніданок організовують за підтримки благодійників. На столах будуть традиційні страви (паски, яйця, ковбаски, тощо).

«Управління соціального захисту спільно з усіма підпорядкованими підрозділами намагається охопити максимальну кількість соціально вразливих громадян, враховуючи їх потребу, пам’ятаючи про львів’ян, які зараз перебувають у складних життєвих обставинах, і є невід’ємною частинкою великої громади нашого рідного міста. У такий світлий день особливо потрібно бути разом, відчувати любов і підтримку», – зазначає начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Демкович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *