ОСТАННІ НОВИНИ

На поборах із підприємців затримали заступника начальника Сихівського райвідділу поліції Львова

|

Сьогодні, о 12.10 за підозрою в отриманні неправомірної вигоди було затримано заступника начальника Сихівського райвідділу поліції. Затримання здійснювали працівники Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно із представниками прокуратури Львівської області. Про це повідомив кореспондент Форпосту із місця події.

Заступника начальника було взято біля входу у Сихівську районну адміністрацію, де він отримував від підприємця 2,5 тисячі гривень, які попередньо були помічені.

Під час проведення слідчих дій працівниками внутрішньої безпеки у кишені куртки підозрюваного було виявлено мічені купюри.

Сам підозрюваний заявив, що йому невідомо, звідки вони туди потрапили, а також повідомив, що йому стало зле і вимагав викликати «швидку допомогу».

Затриманий сьогодні за підозрою в отриманні хабара заступник начальника Сихівського відділу поліції поставив на конвеєр побори з підприємців, котрі торгують на території району. Про це повідомило джерело в управлінні Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

«Він відповідав за громадську безпеку. Сьогодні при затриманні у нього вилучили 2500 гривень. Це сума по 500 гривень від п’ятьох підприємців. Сума, начебто, невелика, але треба враховувати, що кожного місяця низка підприємців платила йому такі гроші за неперешкоджання їхній діяльності», – розповіло джерело.

За словами джерела, поліцейського начальника «вели» протягом певного часу.

«Це не перший випадок вимагання і отримання хабара, про який нам відомо», – стверджує джерело.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *