ОСТАННІ НОВИНИ

«На горіхи дісталося» лише Дворянин, депутати ЛОР не поставили оцінку роботі Гірняка

|

Сьогодні, 5 квітня, під час позачергового засідання сесії заслухали звіт про діяльність за 2016 рік заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка. Втім, депутати не змогли визначитися із позицією щодо почутого, у той час, як за роботу першого заступника голови ЛОР Парасковії Дворянин, поставили незадовільно, більше того – звільнили її із займаної посади. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

За почутий звіт проголосував 41 депутат, не вистачило двох голосів. Варто зауважити, що при голосуванні за звіт Парасковії Дворянин питання стояло по-іншому: незадовільно/задовільно.

Під час свого виступу Володимир Гірняк розповів про ситуацію виселення із приміщення на вулиці Короленка Російського культурного центру.

«Ми виграли рішення першої інстанції. Російський центр подав апеляцію, а у березні ми її виграли. Далі вони подали касаційну скаргу. Наразі йде виконавче провадження. Позиція така: там має бути центр АТО», – сказав він.

Представники «Самопомочі поцікавилися у Володимира Гірянка, як йому звітується після звільнення його колеги, на що той відповів:

«Коли я буду бачити, що більшість в залі не сприймають мою роботу, я сам подам у відставку».

Як повідомляв Львівський портал, нині депутати незадовільно оцінили роботу Парасковії Дворянин на посаді першого заступника. Відтак прийняли рішення достроково звільнити її із займаної посади.

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *