ОСТАННІ НОВИНИ

Головний спеціаліст ДАБІ у Львові попався на хабарі

|

Сьогодні працівниками управління захисту економіки Нацполіції спільно з прокуратурою Львівської області задокументовано схему одержання неправомірних вигод посадовцем Державної архітектурно – будівельної інспекції у Львові Львівської міської ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

У процесі реалізації, викрито головного спеціаліста Державної архітектурно – будівельної інспекції у м.Львові Львівської міської ради, яка зловживаючи службовим становищем вимагала неправомірну вигоду від мешканця м. Львова за видачу дозвільних документів після індивідуального перепланування приватного помешкання у будинку, що являється пам’яткою архітектури місцевого значення.

На даний час проводиться затримання зазначеного посадовця, якого викрито «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США за сприяння із визначених питань.

Затримання проведено у громадському місці по вул. Хуторівка в місті Львові у рамках досудового розслідування за ч. 3 ст.368 КК України.

На даний час проводяться усі необхідні слідчо-оперативні дії та встановлюються інші посадові особи, причетні до розподілу коштів, отриманих у якості неправомірних вигод. Досудове розслідування триває.

Фото: прокуратура

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *