ОСТАННІ НОВИНИ

Skoda хоче збудувати завод в Україні

|

Україна обговорює з керівництвом Skoda Auto можливість відкриття заводу компанії в державі. Про це йшлося під час зустрічі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з очільником правління Skoda Auto Бернхардом Майєром, повідомляє прес-центр Урядового порталу.

Зазначається, що зараз компанія розглядає Україну як один з майданчиків для розгортання необхідних виробничих потужностей. За словами Гройсмана, держава вельми зацікавлена у тому, щоб реалізувати цей проект, а прем’єр особисто готовий контролювати усі заходи для запуску виробництва.

«Ми побачили необхідні речі, які треба зробити, аби запустити ваш проект в Україні. Ці речі реальні, і ми готові виписати План дій, який необхідно зробити і який може бути підтриманий як урядовими рішеннями, так і рішеннями місцевої влади», – наголосив Гройсман.

При цьому він зауважив, що зараз не бачить жодних об’єктивних загроз для розвитку виробництва в державі та залучення інвестицій.

У свою чергу Майєр висловив вдячність уряду в такій зацікавленості стосовно реалізації цього проекту.

«Думаю, що в найближчі три місяці ми обговоримо всі деталі та альтернативи з метою розробки  позитивного бізнес кейсу та прийняття правильного рішення», – підсумував Майєр.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *